Esoteerisessa henkisyydessä puhutaan ilmiöstä, jota kutsutaan Pohjolan Graaliksi. Tällä tarkoitetaan aivan tiettyä pohjoiseen sijoittuvaa aluetta, joka vastaanottaa erityisen voimakkaasti sellaista korkeaa ja muuntavaa henkistä energiaa, mitä virtaa maaplaneetalle Henkisen Auringon Sydänkeskuksesta eli Aurinkokristuksesta. Pohjolan Graali on muotoutunut vähitellen historian aikana, ja sen kehitys nivoutuu alueella tapahtuneeseen tietoisuuden kasvuun sekä sen seurauksena syntyneeseen yhteiskunnalliseen kehitykseen. Perimmältään kyse on kuitenkin laajemmasta ja syvemmästä prosessista, jonka alkusysäys on lähtöisin sisäisen henkisen tason värähtelyimpulssista ja joka toimii osana suurempaa suunnitelmaa maapallon tulevaisuuden suhteen. Pohjolan Graali on Uuden Maailmanimpulssin ytimessä. Uusi Maailmanimpulssi käsittää monia erilaisia ihmiskunnan tietoisuutta perusteellisesti muuntavia ja kohottavia henkisiä virtauksia, ja sen vaikutukset ohjaavat ihmiskunnan kehitystietä Uudella eli Vesimiehen Ajalla.

Olen kirjoittanut pienen jutun Pohjolan Graalista seitsemän vuotta sitten vähän ennen kuin lopetin yritystoiminnan henkisen terapian ohjaajana (juttu on tämän kirjoituksen lopussa). Sen jälkeen olen keskittynyt blogissani luontoteemaan ja näin olen ajatellut tehdä vastaisuudessakin. Mutta Ukrainan sodan puhkeamisen myötä halusin palata pohtimaan myös näitä esoteerisia näkökantoja, sillä onhan aihe äärettömän ajankohtainen juuri nyt ja koskettaa meitä jokaista mitä syvällisimmin. Ihmisoikeuksia, vapautta, avointa yhteiskuntaa ja demokratian perusteita loukkaava Venäjän hyökkäys Ukrainaan, itsenäiseen eurooppalaiseen valtioon, on äkillisesti havahduttanut meidät kaikki uudenlaiseen tiedostamiseen, kun aikaisemmat illuusiot rauhan ja turvallisuuden jatkumisesta ovat hajonneet. Jos tilannetta tarkastelee henkisestä perspektiivistä, havainto on vääjäämätön: taustalla tuntuvat vaikuttavan näkymättömät voimat, jotka energiallaan ruokkivat tapahtumia ulkoisella näkyvällä tasolla. Väitän, että olemme nyt suurempien kosmisten Valon ja Pimeyden voimien välisen mittelön näyttämöllä, ja että meidän tulisi ymmärtää tämä selkeästi, olla hereillä ja toimia viisaasti.

Valon ja Pimeyden välinen taistelu haastaa henkisellä tiellä kulkevia valotyöntekijöitä aktivoitumaan ja terävöitymään, kasvamaan todellisiksi valon sotureiksi. Nyt on hyvä katsoa meneillään olevaa tilannetta sekä ajallisesti että maantieteellisesti kattavammasta näkökulmasta ja seurata paitsi uutismedioita myös tutustua siihen, millaista ymmärrystä henkinen kirjallisuus ja opetus tarjoavat. Pohjolan Graalin olemusta, merkitystä ja tarkoitusta kannattaa pohtia sekä sitä, mikä on minun roolini sen edustajana. Sisäinen tahto on tässä ratkaiseva, ja tahtotilan pitäisi ulottua konkreettisen auttamisen lisäksi myös päivittäiseen valotyöhömme. Olen miettinyt asiaa omalta kohdaltani ja varmasti niin ovat tehneet useimmat muutkin globaalia valotyötä tekevät ihmiset. Tässä muutamia yksinkertaisia muistutuksia:

Ota sisäisesti yhteyttä henkiseen Korkeamman Valon maailmaan ja ole tietoisesti yhteydessä omiin mestareihisi, arkkienkeleihin, Kristukseen. Pyydä Kosmisen Valon ja Kristusvalon suojelusta ja tee sisäistä valotyötä, hiljenny, rukoile, meditoi, visualisoi, kanavoi, käytä sellaista tapaa joka sopii sinulle. Muista hoitaa myös itseäsi, ota vastaan valohoitoa sisätasolta, lepää aina kun mahdollista, liiku luonnossa ja tankkaa happea, syö paljon vitaaliaineita sisältävää puhdasta ravintoa ja juo riittävästi vettä. Pidä hyvää huolta omasta mielenrauhastasi ja jaksamisestasi. Varaudu järkevästi ja harkitusti käytännön tasolla ja laadi toimintasuunnitelma, jos nykyinen tilanne elämässämme vaikka muuttuisi. Vahvista oman henkesi voimaa ja arvosta itseäsi sekä tehtävääsi, äläkä milloinkaan anna periksi.

Voimia, rauhaa, Korkeimman Valon läsnäoloa ja lujaa tahtoa kaikille Valon Sotureille!

Rakkaudella, Marketta

 

Valo.jpg  Suomi.jpg

 

Suomi on osa Pohjolan Graalia

 

Kotimaamme Suomi on osa hyvin erityistä aluetta maapallolla. Sitä kutsutaan Pohjolan Graaliksi. Tämä alue rajautuu tiettyjen koordinaattien väliin: pohjoisessa Norjan Nordkapp, etelässä Pohjois-Saksan Externsteine, lännessä Skotlannin Iona ja idässä Venäjän Novgorod. Väliin jäävä alue muodostaa energeettisen maljan, graalin, joka vastaanottaa suuren aurinkoimpulssin energiaa poikkeuksellisen intensiivisesti. Aurinkoimpulssi tarkoittaa sitä kultaista henkistä voimaa, joka virtaa henkisen auringon sydänkeskuksesta, aurinkokristuksesta, planeetallemme.

Meidän näkyvä aurinkomme on tämän sydänkeskuksen fyysinen ilmentymä ulkoisella tasolla. Sitä voi verrata ihmisen fyysiseen sydämeen, joka on yhteydessä ihmisen tärkeimpään energeettiseen keskukseen, sydänchakraan. Ja kuten fyysinen aurinko toimii kaiken elämän antajana ja perusedellytyksenä maapallolla, henkinen aurinko ja sen sydänkeskus on sisäisen elämän lähde kaikille maan luomakunnille, mineraaleille, kasveille, eläimille ja ihmisille.

Alkuvuodesta 1987 aurinkokristuksen vaikutus on voimistunut valtavasti, sillä tuolloin auringon sydänkeskuksesta lähti suuri uudistava energiaimpulssi planeetallemme. Tämän impulssin tarkoituksena on herättää maan sisäistä elämää kaikilla tasoilla, stimuloida ihmisten sydämiä herkistymään ja avautumaan ja vahvistaa pyyteettömän kristusrakkauden ja ehdottoman anteeksiannon värähtelyä tietoisuudessamme ja elämässämme.

Pohjolan Graali, Suomi mukaan luettuna ja erityisesti, on ikään kuin avoin malja, johon aurinkoimpulssi virtaa sisätasoilta. Elämme kaiken aikaa vahvassa, solaarisessa ja muuntavassa kristustietoisuuden ja kristusrakkauden virtauksessa, tiedostimme sitä tai emme. Meidän tehtävänämme on avautua ottamaan vastaan tämä syvä ja puhdistava rakkauden voima ja säteillä sitä oman sydämemme, olemuksemme, tietoisuutemme ja toimintamme kautta muuhun maailmaan.

Voimakas aurinkovirtaus läpäisee ja täyttää myös kaiken muun elämän Pohjolan Graalin alueella. Tämän alueen maaperä, mineraalit, kasvillisuus ja eläimet ottavat kaikki vastaan tätä kultaista värähtelyä oman kehityssuunnitelmansa mukaisesti. Voimme kokea voimallisen kristusenergian maamme puhtaassa, suurenmoisessa luonnossa hyvin kouriintuntuvasti. Ajattele vain Suomen laajoja metsäalueita, tuhansia järviä ja muita vesiä, luonnonniittyjä ja suoalueita, vaaroja ja tuntureita, puhdasta, hiljaista, koskematonta, väkevää luontoa ja sen monimuotoista elämää.

Aurinkovärähtely täyttää myös kaiken tämän alueen luonnossa kasvavan kasvillisuuden. Tiedämme vanhastaan, että Suomessa kasvukausi on lyhyt mutta intensiivinen, ja kasvien luontainen elinvoima ja bioenergiataso hyvin korkea. Kesiemme pitkä valoisa kausi ja maaperämme suhteellinen puhtaus tuottavat laadukkaita luonnon antimia. Tämän lisäksi kaikkiin luonnossa villeinä kasvaviin ja luonnonmukaisesti kasvatettaviin kasveihin imeytyy korkeavärähteinen, henkisen auringon voiman täyttämä kristusvärähtely, joka nostaa kasvien parantavaa potentiaalia entisestään.

Kun syöt kotimaisia luomukasviksia tai juot kupposen Suomessa luonnonmukaisesti kasvatetuista yrteistä valmistettua teetä, voit antaa kasveista vapautuvan kultaisen rakkauden värähtelyn hoitaa sydäntäsi ja koko olemustasi. Ota tietoisesti yhteyttä kasveista värähtelevään kristusvoimaan ja anna sen parantaa kehosi, tunteesi ja mielesi. Visualisoi korkein aurinkoenergia, kultainen, puhdistava ja muuntava, ehdotonta rakkautta säteilevä energiakenttä, joka tulee osaksi omaa kehoasi ja auraasi.

Kun liikut luonnossa ja metsäpoluilla, voit myös muistaa, että jokainen kivi ja kallio ja kaikki puut, pensaat, kukat ja heinät ympärilläsi säteilevät auringon sydämen parantavaa kultaista energiaa. Kuuntele ja katsele vielä vähän herkemmin aistein ja hiljenny kokemaan tämä hienojakoinen mutta väkevä, kaiken täyttävä värähtely. Tunne miten se sykkii ympärilläsi, tunne miten se sykkii sisälläsi. Se antaa sinulle ja luonnolle elämän. Se ilmentää korkeinta rakkautta ja elinvoimaa. Se ilmentää Auringon Sydämen tulista vapauttavaa voimaa. Huomaa kuinka se nostaa sinut ja kaiken ympärilläsi elävän korkeammalle olemisen tasolle.

Tiedät myös, että täältä, Pohjolan Graalin sydämestä, kultainen voima leviää vähitellen kaikkialle maailmaan herättelemään uutta sisäistä elämää ja uudenlaista henkisempää tietoisuutta koko ihmiskunnan keskuudessa. Muutos on kyllä ihmiselämän mittapuulla hidasta ja vähittäistä. Näet, että maailmassa on jatkuvasti paljon pimeyttä, kipua ja tuskaa. Tunnet, kuinka maailma suorastaan huutaa vapahdusta ja parannusta. Apua tarvitaan lähellä ja kaukana. Kysyt, mitä minä voin tehdä.

Sinun tehtäväsi on keskittyä valon, voiman ja rakkauden välittämiseen. Tiedät itse parhaiten, mikä on juuri sinulle oikea tapa toimia. Kuuntele sielusi ääntä, intuitiotasi. Aloita pienin askelin, pienet arkiset toimet ja valinnat ovat kaiken perusta. Hoida itseäsi hyvin, anna luonnon graalinvoiman parantaa itsesi. Voit kaikesta huolimatta tuntea sisälläsi kiitollisuutta, rauhaa ja rajatonta rakkautta. Voit itse olla sisäistä aurinkovoimaa välittävä valotyöntekijä, missä ikinä liikutkin ja jo pelkällä läsnäolollasi. Se voi olla sinulle helpompaa kuin monille muille, sillä sinä ja Suomi olette osa Pohjolan Graalia, osa aurinkovirtauksen sisintä ydintä maaplaneetalla.