valomeditaatio1.jpg

Kuva: FB Rainbow Mandala: an alchemy of Love, Light and Spirit in the New Earth

Musiikki: Meditation Music - Singing Bowls, Nada Himalaya by Deuter https://youtu.be/tOqra3oxbDY

Meditointi on eräs pysyvä osa elämääni. Ajattelin jakaa teille muutamia murusia niistä tavoista, joilla meditoin sekä niistä kokemuksista, joita saan meditoinnin aikana. Kirjoittelen näitä kuvauksia jatkossa silloin tällöin tänne blogiini. Koska meditointi on alkanut kiinnostaa itseäni ja vetää puoleensa yhä enemmän ja enemmän viimeisten vuosien aikana, haluaisin välittää teille jotain niistä loputtomista mahdollisuuksista, joita meditoinnin kautta avautuu. Harva aihe on mielestäni yhtä tärkeä ja kiinnostava kuin meditaatio. Meditaation kautta minulla on yhteys kaikkeen ja kaikkeuteen, yhteys elämään itseensä ja sen alkulähteeseen, ja meditoidessani voin liikkua minne tahansa tässä universumissa.

Kun aloitan meditoinnin, hiljennyn ensin istumaan rennossa asennossa mutta selkäranka suorana, jalkapohjat lattialla ja kädet sylissä kämmenet ylöspäin. Olen ensin jokin aikaa ihan hiljaa ja kuuntelen oloani. Sisältäni alkaa nousta tarve lähestyä sisintä pyhyyttä ja lausua Jumalan nimeä, ja voin sanoa aivan hiljaa sisäisesti: "Pyhä, Pyhä, Pyhä, Jumala, Jumala, Jumala". Monesti nämä sanat tulevat eräällä elohimien käyttämistä kielistä eli hepreaksi. Voin siis lausua myös: "Kadosh Adonai, Kadosh Adonai, Kadosh Adonai". Tämä tarkoittaa: "Pyhä Jumala", "Holy Lord". Käytän elohimien kieltä, koska alkuperäinen kotiuniversumini on Aelohimilla. Se on arkkityyppinen planeetta Suuren Keskusauringon ympärillä, ja olen sille planeetalle ilmentynyt eli inkarnoitunut ensimmäistä kertaa Alkulähteestä lähtöni jälkeen.

Sitten pyydän Kosmisen Valon suojelusta: "Pyydän Kosmisen Valon suojelusta, Mikael, olet Kosminen Valo! Samalla arkkienkeli Mikaelin kosmisen valon kenttä laskeutuu välittömästi ympärilleni ja täyttää ja ympäröi minut kokonaan. Mikaelin Valo ympäröi kaiken minussa, koko laajemmassa olemuksessani, niin että sen sisään jäävät sekä ulospäin näkyvä fyysinen keho että kaikki sisäisellä hienoaineisella tasolla olevat kehot. Vahvistan suojausta vielä visualisoimalla kristallinkirkkaan säteilevän puhtaan timanttisen valon, jonka keskellä lepään. Tämän ympärille visualisoin Mikaelin kuninkaansinisen sädehtivän auran, joka on samalla oman sieluni väri ensimmäisen säteen värähtelytaajuudella. Nyt lepään siis puhtaassa kosmissa valossa, arkkienkeli Mikaelin energiakentässä ja oman sieluni aallonpituudella.

Tämän jälkeen otan sisäisesti mielessäni yhteyttä arkkienkeli Zadkieliin, joka on violettiliekin tai, kuten nykyisin kuulee sanottavan, hopeanvioletin liekin edustaja arkkienkeleiden maailmassa. Hänen kauttaan aktivoin pyhän violettiliekin ympäröimään itseni puhdistavalla ja muuntavalla värähtelyllä, joka polttaa pois kaiken sillä hetkellä tarpeettoman minusta. Samalla kun violettiliekki puhdistaa minua, se suojelee minut alemmilta energioilta, jotka voisivat muuten häiritä meditointia ja valotyön tekemistä. Visualisoin violettiliekin erisävyisinä tummempina ja vaaleampina violetteina, lilan värisinä ja hopeisina tulenliekkeinä, jotka palavat kirkkaan kosmisen valon ja kuninkaansinisen auran ympärillä.

Lopuksi pyydän vielä Aurinkologoksen eli Aurinkohengen suojelusta ja visualisoin kultaisen solaarisen valon, joka laskeutuu Auringon Sydämestä ja täyttää koko ympärilläni olevan energiakentän hienonhienolla lämpimän kultaisella kohottavalla ja parantavalla valolla. Auringon Sydämen värähtelyn sanotaan olevan äärimmäisen korkea suojaava energia, sillä se on samalla aurinkoenkelin ja ylösnousemuksen solaarista kultaista voimaa sekä Aurinkokristuksen vapauttavaa kristustietoisuuden energiaa, universaalin rakkauden sydänvärähtelyä. Kun olen yhteydessä tähän voimaan ja sen täyttämänä, olen samalla myös uuden maailmanimpulssin ytimessä ja kanavoin samalla tätä voimaa maaplaneetalle.

Tässä kirkkaan kosmisen valon, kuninkaansinisen säteen, violettiliekin ja solaarisen kultaisen valon aurassa leväten meditoin hiljaa niin kauan kuin hyvältä tuntuu. Välillä lausun mielessäni mantran, joka yhdistää minut omaan sieluuni ja kutsuu sieluni potentiaalin heräämään minussa ja syvällä soluissani aktiiviseksi, toimivaksi tietoisuudeksi. Näin meditoin ja ohjaan mieleni keskittymään ja hiljentymään, jos se alkaa harhailla kesken kaiken. Harhailuun auttaa hengityksen seuraaminen tai keskittyminen sydämeen tai otsachakraan tai siihen musiikkiin, jota olen laittanut taustalle soimaan. Nykyisin tykkään meditoida tiibetiläisten kulhojen soidessa taustalla. Suosikkilevyni ovat Deuterin Nada Himalaya ja Nada Himalaya II. Tärkeintä on, että musiikin värähtely on riittävän puhdas ja korkea ja että se tuntuu resonoivan harmonisesti meditaation suojaavan ja puhdistavan energiakentän kanssa.

Käytän tähän meditaatioon aikaa vaihtelevasti, kymmenestä minuutista puoleen tuntiin. Jos sinä kokeilet samanlaista meditointia, kuuntele intuitiivisesti, mikä aika on sinulle sopiva. Vähemmän meditoineelle riittää se kymmenen minuuttia, ehkä jopa lyhyempi aika, vain muutama minuutti. Meditoinnin lopussa voi kiittää jumalallisesta yhteistyöstä omalla tavallaan ja palata sitten ulkoiseen tietoisuuteen. Minulle "Namaste" lopettaa ja sulkee meditaatiotilan, niin että se ei jää päälle meditoinnin jälkeen liian pitkäksi aikaa. Jos tuntuu, että värähtelykenttä elää voimakkaasti ympärillä pitempään meditoinnin jälkeen, sen voi lopettaa ja sulkea painokkaammalla käskyllä, esim. "Lopetan meditoinnin tähän ja irrottaudun nyt meditaation energiakentästä." Tarvittaessa voi maadoittaa itsensä lujemmin läsnäolevaksi kehoonsa.

Meditointi kannattaa aina. Sitä voi harjoittaa missä ja milloin vain, kun sen oppii. Se tuo iloa ja mielenrauhaa, ja se toimii tienä sellaisen vapauden alueelle, jota ei voi tavoittaa pelkästään ulkoisessa maailmassa elämällä. Tämä täytyy itse kokea. Jokaiselle meditointi on oma, yksityinen, privaatti kokemus, ja silti se yhdistää ihmisen koko universumiin.

Namaste OM ~ Namaste Love