Hei ja tervehdys kaikille ystäville! Tuli pitkästä aikaa tarve nostaa kortti Doreen Virtuen ja Radleigh Valentinen enkelitarotista. Saimme vahvan veden elementtiä huokuvan sinisen kortin, joka vastaa maljojen kakkosta perinteisessä tarotissa. Tässä kortin selitys ja tuntemuksia:

Two of Water ~ Veden kakkonen

A relationship that continues to grow closer. Forgiveness. The positive resolution of a conflict. ~ Suhde joka jatkaa kehittymistään läheisemmäksi. Anteeksiantaminen. Myönteinen ratkaisu konfliktiin.

"Two people are sharing a close relationship right now. A fond friendship continues to deepen. A love affair is moving to new levels of intimacy. Mutual love, respect, and understanding have developed between the parties. ~ Your relationship is healing, and continued commitment is still possible. Now is not the time to leave a relationship. Difficulties between people or groups come to a positive resolution. Conflicts end, and forgiveness is extended."

"Kaksi ihmistä jakavat läheisen suhteen juuri nyt. Rakastava ystävyys syvenee. Rakkausuhde avautuu uusille läheisyyden tasoille. Molemminpuolinen rakkaus, kunnioitus ja ymmärrys ovat kehittyneet kumppanien välille. ~ Suhteesi on parantava, ja suhteen jatkuminen on yhä mahdollista. Nyt ei ole aika jättää suhdetta. Vaikeudet ihmisten ja ryhmien välillä saavat positiivisen ratkaisun. Konfliktit päättyvät, ja erimielisyydet annetaan anteeksi."

"Additional meanings of this card: Romance. Sexual attraction. Engagement. Kindred spirits. An unexpected gift. Shared ideas."

"Kortin lisämerkitykset: Romanssi. Seksuaalinen vetovoima. Kihlaus. Sukulaissielut. Yllätyslahja. Jaetut ajatukset."

Kenties tämän kortin viesti ja tunnelma koskettaa sinuakin juuri tällä hetkellä. Kuulostelin vähän yleisiä energioita, vaihtuvien tunteiden ja ajatusten virtaa ympärilläni eetterissä ja huomasin, että kyllä resonoi! Maljojen kakkonen, veden kakkonen, tunteet, kaipuu, sisäinen liike ja elämän aallot, kohtaaminen, lähestyminen, tunnustelu, kysymys, dialogi, rakkauden mahdollisuus, suuremman läheisyyden vetovoima... ja tuo uusien vivahteiden, ulottuvuuksien avautuminen rakkaudessa...

Kuljin tänään metsässä ja mietiskelin samalla sitä, miten rakkauden kokeminen on muuttunut elämän ja kypsymisen myötä. Olin nuorempana hyvin yksinäinen sielu ja kaipasin palavasti rakkautta samanmielisen ihmisen kanssa. Rakkauden tie oli kuitenkin kivinen ja kivulias, ja vasta monien ravistelevien pettymysten jälkeen aloin nähdä asian uudella tavalla, syvemmin, lempeämmin, ymmärtävämmin. Kuten myös itseni ja oman kaipuuni kaikissa sävyissään. Tuntuuko tämä sinusta tutulta?

Se, mikä tekee minut eniten onnelliseksi juuri nyt, on vapaus. Uskallus tunnustaa itselleni oma kaipuuni ja rohkeus kokea torjumatta kaikki se, mitä tunnen. Rakkautta on elämässäni paljon, kun huomion sen eri vivahteet ja nyanssit, monenlaiset ilmenemismuodot. Elämänkumppanini, ystäväni ja sielunsukulaiset lähellä ja kaukana, yllättävät kohtaamiset jotka herättävät voimakkaita tunteita, jonkun ihmisen paljastuminen vanhaksi sielukumppaniksi, rakkaus, intohimo ja riemu... Annan kaiken tapahtua ja nautin vapaasti mitään kaihtamatta, turvallisessa valon ja hellyyden hiljaisessa värähtelyssä, joka vain on... on puhdasta rakkautta.

Maljojen kakkonen virtailee kevyesti kesäillan lempeässä valossa...

Doreen Virtue & Radleigh Valentine: Angel Tarot Cards

Two%20of%20Water.jpg