Tervehdys kaikille ystäville ja blogini seuraajille!

Ehtipä vierähtää reilut puoli vuotta, etten kirjoittanut yhtä ainoaa juttua tänne blogiin. Mutta nyt alkaa tuntua taas siltä, että kirjoittaminenkin voisi maistua ja olla ihan kivaa :) Joten tässä alkajaisiksi ja vähän niin kuin lämmittelynomaisesti vielä yksi vanhempi juttu, tällä kertaa aiheena suhde suojelusenkelin kanssa.

Iloa, rauhaa ja enkeleitä toivottelen juuri sinulle!

Kuva: FB Angels Pictures

Suojelusenkeli.jpg

 

Hän, joka kokee enkelin läsnäolon, muuttuu sen johdosta ja tulee osaksi sitä hyvin todellisessa mielessä. Hänestä tulee viisas, toinen enkeli ja osa sitä ykseyttä, joka on Elämän lähde. ~ Margaret Barker

 

Uskollinen matkakumppani

 

Suhde suojelusenkeliin on ehkä yllättäen kaikkein tärkein suhteemme koko elämän matkalla. Kun ensimmäisen kerran inkarnoidumme maapallolle ja aloitamme ihmisenä olemisen pitkän matkan tällä planeetalla, saamme seuraksemme enkelin, joka kulkee mukanamme kaikkien maanpäällisten elämiemme aikana. Hänen tehtävänsä on pysyä kanssamme niin kauan, kunnes saamme päätökseen inkarnaatioketjumme ja olemme valmiit siirtymään kehityksen tiellä uusiin ulottuvuuksiin.

 

Suojelusenkelin tehtävä on tietysti suojella, varjella ja toimia tukena, johon voi aina turvautua. Mutta hänellä on myös monia muita tehtäviä, joiden määrä ja laatu riippuu meistä itsestämme sekä suhteemme elävyydestä ja syvyydestä enkelimme kanssa. Jos ihminen niin haluaa, hän voi pyytää enkeliltään apua, ohjausta ja yhteistyötä missä tahansa asiassa tai tilanteessa. Se apu, jonka enkelimme meille antaa, on riippuvainen ainoastaan omasta sielunsuunnitelmastamme ja siitä seikasta, että enkeli ei voi koskaan toimia vastoin jumalallisia lakeja.

 

Suojelusenkeli ja aurinkoenkeli

 

Suojelusenkeli on yhteydessä aurinkoenkeliin. Aurinkoenkeli puolestaan on suuri valo-olento, jonka tehtävänä on ohjata ihmisen sielunsuunnitelman toteutumista ja persoonallisuuden vähittäin kasvavaa yhteistyötä sielun kanssa. Aurinkoenkeli toimii niin kiinteässä yhteistyössä sielun kanssa, että niiden voidaan nähdä olevan yhtä korkeampaa olemuspuolta ihmisen kokonaisuudessa. Suojelusenkeli on tässä kuviossa aurinkoenkelin tietoisuuden projisoituma persoonalliselle tasolle.

 

Tästä voidaan tehdä se päätelmä, että kun kommunikoimme suojelusenkelimme kanssa, kommunikoimme samalla myös korkeamman valo-olennon eli aurinkoenkelimme ja sielumme kanssa. Suhteen vahvistaminen suojelusenkeliin vahvistaa myös suhdetta aurinkoenkeliin ja sieluun. Tämä on erittäin tärkeä havainto, sillä näin kehitys vauhdittuu ja kommunikaatiokanavat avautuvat entisestään. Ihminen alkaa tulla yhä sielutietoisemmaksi ja voimakkaammin sielunvirtauksen läpäisemäksi.

 

Ennen pitkää tässä prosessissa syntyy havainto, että olemme halutessamme sisäisesti yhteydessä sekä aurinkoenkeliin että suojelusenkeliin samanaikaisesti ja että tämä yhteys ravitsee meitä, kirkastaa ja laajentaa tietoisuuttamme ja tuo meille vahvan kokemuksen johdatettuna olemisesta. Tässä vaiheessa tulee tunne, että kysymys on Jumalan johdatuksesta oman elämämme vaiheissa. Koska sielu ja aurinkoenkeli toimivat jumalallisen värähtelyn tasoilla, voimme todella puhua Jumalan johdatuksesta heidän kauttaan.

 

Enkelimme elää sellaisessa sisätason universumissa, joka on korkeiden ja puhtaiden energioiden täyttämä. Tässä universumissa jokainen olento noudattaa jumalallisia lakeja ja toimii sopusoinnussa niiden kanssa. Enkelit elävät myös luonnollisessa hierarkiassa, jossa ei vallitse keskinäistä kilpailua vaan mielekäs työnjako pienimmistä suurempiin enkeliolentoihin. Eräs suojelusenkelimme tehtävistä on kanavoida meille puhdasta, pyyteetöntä rakkautta sekä rauhaa, iloa, valoa ja voimaa siltä värähtelytasolta, missä hän elää.

 

Suojelusenkelin korkeampi olemuspuoli, aurinkoenkeli, on valtava valo-olento, joka puolestaan edustaa ja välittää suojelusenkeliä paljon suurempaa voimaa, kirkkautta, rakkautta ja viisautta. Aurinkoenkelin erittäin korkea värähtelytaso tekee mahdolliseksi sen, että hän voi aktivoida ja ohjata meitä elämämme isoissa kysymyksissä, tärkeissä ratkaisuissa ja oman kehityksemme merkittävissä käännekohdissa, kuten vihkimystielle astumisessa. Voisi sanoa, että suojelusenkeli on aina läsnä arjessa, mutta aurinkoenkeli stimuloi meitä ja vaikuttaa asioihin, kun niillä on erityistä painoarvoa elämässämme.

 

Rakkaus ja hyväksyntä

 

Suojelusenkelimme on aina ollut rinnallamme ja kulkenut yhteistä matkaa kanssamme, hän on vierelläsi tälläkin hetkellä, juuri siinä missä nyt olet. Hän tuntee sinut läpikotaisin, aitona, paljaana, sillä hän on nähnyt sinut kaikissa elämäsi vaiheissa ja tilanteissa, hyvässä ja pahassa. Mikään ei ole hänelle vierasta, eikä ole mitään sellaista, mitä hän ei hyväksyisi lempeydellä, kärsivällisyydellä ja rakkaudella. Enkelin pitkämielisyys on loputon, vaikka et olisi hänestä tietoinen etkä ehkä edes pitäisi häntä todellisena ja elävänä.

 

Enkelisi tuntee sinua kohtaan varauksetonta rakkautta ja osoittaa ehdotonta hyväksyntää. Näin tehdessään hän samalla opettaa sinua hyväksymään itsesi samanlaisella ehdottomalla rakkaudella. Hän tekee sitä kaiken aikaa huomaamatta välittäessään valoa ja rakkautta sinulle. Kun tulet tästä tietoiseksi, oivallat, mikä suunnaton voima itsensä rakastamisessa piilee. Se avaa sinulle oven sisäiseen ja ulkoiseen hyvinvointiin. Se avaa sinulle oven maailman rakastamiseen. Ja se avaa sinulle oven omaan sieluusi, omaan valoosi ja voimaasi, korkeampaan ohjaukseen.

 

Yhteys suojelusenkeliin

 

Yhteys suojelusenkeliin syntyy helposti ja luonnollisesti, kun ei yritä eikä ponnistele, vaan hiljentyy ja antautuu aistimaan, kuuntelemaan. Voit pyytää tietoisesti, että saisit yhteyden enkeliisi ja että voisit aistia hänet sinulle sopivalla tavalla. Enkelin voi aistia eri tavoilla ja eri aisteilla. Jotkut voivat nähdä enkelinsä ilmestyksenä, ehkä ihmishahmoisena valoa säteilevänä olentona tai muunlaisena valoilmestyksenä. Tällainen kohtaaminen on aina vahva kokemus, ja sillä on voimakas vaikutus ihmisen elämään ja maailmankuvaan.

 

Useimmiten kuitenkin enkelin aistiminen on hienovaraisempaa. Se voi olla tuntemus siitä, että enkeli on lähellä. Tunnet vain, että hän seisoo oikealla tai vasemmalla puolellasi tai syleilee sinua. Se voi olla kevyt kosketuksen tunne iholla, lämmön tai viileän aistimus tai värähtelyn tunne energiakeholla. Tai se voi olla valon tai värin aistimus, jokin ääni, tuoksu tai ilmavirran liike, ikään kuin tuulahdus ympärillä. Enkelisi voi myös ohjata sinut huomioimaan jonkin ulkoisen merkin.

 

Ihmisillä on erilaisia herkkyyksiä, ja enkeli pyrkii viestimään niin, että voisi tavoittaa sinut ja että aistisit hänet sinulle mahdollisella tavalla. Kaikki tavat ovat yhtä hyviä. Aistiminen ei kuitenkaan ole itsetarkoitus, tärkeintä on hiljentyminen, avautuminen, kuunteleminen ja vastaanottaminen. Muista myös ihan tietoisesti pyytää enkeliltäsi kosketusta tai viestiä, sillä sinulla on vapaa tahto ja enkelisi kunnioittaa sitä kaikissa tilanteissa.

 

Itse olen kokenut, että olennaisinta yhteydessäni enkelini kanssa on telepaattinen kommunikointi, joka vahvistuu säännöllisen harjoittelun kautta. Kannattaa olla päivittäin mielessään yhteydessä enkeliin ja pyytää häneltä hoitoa, opastusta ja inspiraatiota. Käy usein sisäistä puhelua enkelille ja virittäydy samalla kuulostelemaan ja aistimaan. Enkelisi voi vastata sinulle telepaattisesti niin, että kuulet hänen viestinsä intuitiivisesti, vaikutelmana tai ajatuksena, joka vain pulpahtaa mieleesi. Tai sitten enkeli antaa sinulle jonkin merkin ulkoisessa todellisuudessa.

 

Enkelin kanssa voi olla yhteydessä missä vain ja milloin vain. Huomaa, että hän on aina mukana ja halukas kommunikoimaan. Suojelusenkeli nauttii ja iloitsee, kun alat tehdä tietoista yhteistyötä hänen kanssaan. Tämä syventää ja vahvistaa suhdettanne, parantaa elämäsi laatua ja suo enkelillesi tilaisuuden toteuttaa omaa elämäntehtäväänsä entistä laajemmin. Voit kääntyä hänen puoleensa kaikissa elämäsi kysymyksissä, suurissa ja pienissä. Muista vielä kiittää enkeliäsi ja osoittaa kiitollisuutta ihan sydämesi pohjasta, näin suhteenne lujittuu entisestään.  

 

Voit vaikkapa pyytää häneltä apua jossain haastavassa ihmissuhdetilanteessa. Pyydä mielessäsi, että oma enkelisi toimisi yhdessä toisen ihmisen enkelin kanssa valoa, keveyttä ja luottamusta välittäen, jotta suhteenne parantuisi ja voisitte löytää saman aaltopituuden. Olen usein nähnyt, miten nopeasti tällä on vaikutusta, ja pitkäänkin lukkiutuneena olleet suhteet avautuvat hämmästyttävällä tavalla. Enkelten välinen yhteistyö tuottaa monesti lähes taianomaisia tuloksia, mutta tämä voi tietenkin tapahtua vain, jos itse pyydät enkelten apua ja jos se on kaikkien osapuolten parhaaksi.

 

Voit myös pyytää enkeliä hoitamaan itseäsi valolla, rakkaudella ja elinvoimalla. Illalla ennen nukkumaan menoa on mukava kutsua enkeli hoitamaan, rauhoittamaan ja puhdistamaan päivän pölyistä. Sängyssä ennen nukahtamista voit pyytää häneltä hoitoa, jotta nukkuisit rentouttavaa, virkistävää unta ja heräisit uuteen aamuun terveenä ja hyväntuulisena. Jos heräät yöllä etkä saa unta, pyydä, että enkelisi syleilisi sinua ja rauhoittaisi uudestaan uneen. Voit myös varata päivittäin pienen hiljentymishetken, jonka aikana otat yhteyttä enkeliisi ja pyydät tätä hoitamaan itseäsi juuri sellaisella tavalla kuin sillä hetkellä tarvitset.

 

Yhteinen kehitystie

 

Koska matka enkelin kanssa on yhteinen, ajattelen, että myös ihmisen ja hänen enkelinsä kehitystie on laajasti ottaen yhteinen. Tällä matkalla ihminen kerää kokemuksia, oppii ja kasvaa, ja kaikesta tästä tulee henkistä pääomaa hänelle itselleen ja hänen sielulleen. Samalla tavalla suojelusenkeli oppii ja kehittyy matkan varrella lähestyen vähitellen korkeampia enkeliulottuvuuksia sekä omaa korkeinta olemuspuoltaan, aurinkoenkeliä.

 

Kun ihminen alkaa tehdä tietoista yhteistyötä enkelinsä kanssa, molempien kokemusmaailma laajenee, syvenee ja rikastuu. Tämä vaikuttaa myönteisesti kummankin kehitykseen ja jouduttaa kasvuprosessia. Ihminen kulkee kohti sielutietoisuutta, ja samaan aikaan suojelusenkeli kulkee kohti aurinkoenkelitietoisuutta. Tässä on kaunis vastaavuus ja henkinen sukulaisuus ihmisolennon ja enkeliolennon elämien välillä. Kuljemme käsi kädessä ainutkertaisina olentoina mutta yhdessä.

 

Enkelimeditaatio

 

Istu hiljaa, rentoudu ja sulje silmät. Tule tietoiseksi, että kaikkialla ympärilläsi on elämää eri värähtelytasoilla. Anna itseäsi ja sisäisiä tasoja erottavan verhon ohentua ja kuvittele itsesi läpinäkyvämmäksi. Pyydä nyt enkeliäsi tulemaan lähellesi ja koskettamaan sinua. Ota vastaan aistimuksia, tuntemuksia. Tunne enkelisi lähelläsi ja avaudu hänelle. Pyydä enkeliäsi välittämään sinulle viesti. Kuuntele tarkkaavaisesti ja koe enkelin antama viesti intuitiivisesti, ehkä mielikuvana, ajatuksena tai jollain muulla tavalla. Tunne rakkaus itsesi ja enkelisi välillä. Lepää hetki tässä rakkaudessa. Kiitä enkeliäsi ja palaa vähitellen ulkoiseen tietoisuuteen.

 

Copyright Marketta Kivikoski 2012