Minulla on kahdet kortit, jotka ammentavat voimansa pyhästä geometriasta, luomisen valon kielestä. Niiden tekijä on taiteilija ja henkisen polun kulkija Francene Hart, joka asuu Havaijilla. Välillä on mukava vetää itselleen kortti kummastakin pakasta, kun samalla virittäytyy kuulostelemaan, mitä universumilla on kerrottavanaan minulle juuri tällä hetkellä. Ja universumihan puhuu, sekä suoraan tuntemuksina että näiden kiehtovien kuvien ja symbolien välityksellä.

Tämän lauantai-illan ensimmäinen kortti on 61 Wise Friend (Viisas ystävä). Se kuiskailee minulle metsän rauhan ja vihreän läsnäolon äänellä ja kutsuu minua luokseen hiljentymään ja virkistymään suurten puiden katveessa rauhassa istuskellen ja samoillen. Kortissa kehotetaan ystävystymään kodin lähellä kasvavan puun kanssa. Sitä tulee lähestyä kunnioituksella ja pienellä huomionosoituksella pyynnön tai rukouksen muodossa. Sen jälkeen puu levittää auransa laajemmalle ja päästää sinut astumaan voimakenttänsä sisään kuuntelemaan, mitä sillä on sanottavanaan sinulle. Puut ovat hyvin viisaita olentoja, ja ne puhuvat runollisella kielellä, vertauskuvin ja välittäen tunnelmia ja tuntemuksia sinulle. Hiljennä mielesi, ole ennakkoluuloton ja ota vastaan luonnon ja puun viestimä syvempi elämänymmärrys.

Toinen kortti on 30. The Freedom of Love (Rakkauden vapaus). Se ilmentää universaalin rakkauden kokemisen kautta syntyvää vapauden ja ykseyden kokemusta, joka on suuren rauhan, ilon ja autuuden lähde. Kun vedin tämän kortin, soitin samalla taustalla sydänchakraa elähdyttävää musiikkia (Patrick Bernard, Radha Madhava, Chakra Celebration). Musiikki ja kortin kuva yhdessä nostivat energiani korkealle arkisten huolien yläpuolelle ladaten lämmintä onnea ja riemua sisääni. Kaiken täyttävä ja läpäisevä lempeän syleilevä rakkaus puhdistaa mielen ja herättää toivoa. Se saa ihmisen tuntemaan itsensä aidosti vapaaksi siinä, missä on. Tässä rakkaudessa hehkuu hiljaisen läsnäolon värähtely, joka antaa voimaa väsyneelle. Syntyy pyhä tila, jossa voi aidosti levätä ja olla vain, olla vain oma itsensä sellaisena kuin on juuri nyt.

Yhdessä nämä kaksi korttia luovat minulle henkilökohtaisen merkityksen ja kutsun avautua luonnon pyhälle voimalle antaen olemuksen eheytyä puhtaan läsnäolon tilassa, Suuren Hengen voimassa, valossa, rakkaudessa ja vapaudessa.

Tässä tiedot korttipakoista ja niiden ohessa tulevista kirjoista, joissa on luettavissa korttien selitykset vihjeenä tulkintaan:

Francene Hart: Sacred Geometry Oracle Deck; Francene Hart: Sacred Geometry Cards for the Visionary Path

61%20Wise%20Friend%2030.%20The%20Freedom