Ajattelin tähän uuteen privaattiblogiinikin laittaa tämän enkelijutun, joka on bestsellerini kautta aikojen. Olkaa hyvät!

Tietoa deeva-enkeli-ihmisistä

Deeva-enkeli-ihmisiksi kutsutut ihmiset ovat alun perin kotoisin valon ja rakkauden täyttämästä deeva-enkeli-universumista, jonka värähtelyt poikkeavat huomattavasti meidän maapallomme fyysisistä värähtelyistä. Deeva-enkeli-ihmisillä on monesti takanaan pitkä kehitysjakso ensin omassa kotiuniversumissaan, ehkä deevoina (luonnonhenkinä), sitten enkeleinä (jotka ovat kehittyneet vähän lähemmäksi ihmisen kaltaisuutta) ja sitten ihmisinä maanpäällisessä elämässä.

Enkelit inkarnoituvat ihmisiksi usein kahdesta syystä: Heidän tehtävänsä on tuoda maapallolle enkelimaailman värähtelyjä, rauhaa, rakkautta, myötätuntoa, iloa, valoa ja elinvoimaa. Toiseksi heidän tarkoituksensa on oppia ihmisenä elämistä ja niitä asioita, joita ihmiseksi inkarnoituminen tekee mahdolliseksi. Ihmisenä elämisen tarkoitus on opettaa enkeleitä kehittämään vahvempaa tahdonvoimaa, tasapainoa ja mielen hallintaa, parempaa erottelukykyä, viisautta ja harkintaa sekä kykyä tukeutua elämässä oman sielun ja oman sisäisen sieluryhmän apuun ja johdatukseen.

Enkeli-ihmisillä on usein tiettyjä erityisominaisuuksia, kuten vahvaa herkkyyttä, taiteellisuutta ja luovuutta sekä myötätuntoa ja kykyä eläytyä toisten ihmisten ajatuksiin, tunteisiin ja laajemminkin heidän osaansa maanpäällisen elämän erilaisissa haasteissa. Tästä syystä enkeli-ihmiset toimivat monesti sosiaalisilla ja hoitoaloilla tai taiteellisissa ja luovuutta vaativissa ammateissa. Heillä saattaa olla voimakasta intuitiivisuutta ja kyky aistia energioita ympärillään ja muissa ihmisissä. Jotkut enkeli-ihmiset ovat siinä määrin herkkiä, että he työskentelevät mieluummin rauhallisessa ympäristössä ja voivat tehdä töitä vaikkapa kotoa käsin, jolloin heidän ei tarvitse ottaa niin paljon osaa hektiseen ja stressaavaan elämään kodin ulkopuolella.

Enkeli-ihmisen herkkyys on sekä voimavara että kompastuskivi, jälkimmäinen etenkin niin kauan kuin hän ei ole täysin tullut tietoiseksi omasta enkeli-identiteetistään ja elämäntehtävästään enkelinä maan päällä. Suuri herkkyys voi synnyttää taipumuksen pelkotiloihin, ylihuolehtimiseen ja huolen kantamiseen silloinkin, kun siihen ei ole todellista aihetta. Syyllisyydentunteet ovat myös herkässä. Monesti enkeli-ihmisen voi olla vaikeaa erottaa todellisuutta omasta mielikuvituksestaan, ja illuusion ja toden välisen rajan erottelu onkin tärkeä oppiläksy tälle ihmistyypille. Myös rajanveto aidon palvelemisen ja itsestä huolehtimisen välillä olisi hyvä opetella.  

Enkeli-ihmisillä on vahva tunne-elämä, ja tunteet saattavat ajoittain viedä heitä niin, että sisäinen tasapaino ja kenties ulkoinen elämäkin järkkyy. Omien tunteiden tiedostaminen, hyväksyntä ja oikeanlainen käsittely onkin a ja o enkeli-ihmisen hyvinvoinnille, ja samalla suhde ulkomaailmaan ja läheisiinkin muuttuu tasapainoisemmaksi. Tässä enkeli tekee viisaasti kuunnellessaan sitä palautetta, mitä hän muilta ihmisiltä saa, sillä he toimivat enkelin tunteiden prosessoinnissa arvokkaina peileinä, joiden kautta voi ammentaa syvempää tietoa itsestä ja saavuttaa parempaa minätietoisuutta.

Kun deeva-enkeli-ihminen herää sydäntietoisuuteen ja saa voimakkaamman yhteyden omaan sieluunsa ja sen johdatukseen, hänen elämänsä muuttuu täydellisesti. Hän voi nyt tiedostaa oman syvemmän henkisen identiteettinsä valon, rauhan ja rakkauden värähtelyjen tuojana maan päälle. Hän alkaa myös saada sisäisen kontaktin omaan enkeliryhmäänsä sisäisillä tasoilla, ja usein hän myös tapaa maan päällä eläviä kanssasisariaan ja –veljiään, jotka ovat saman sieluperheen jäseniä. Yhteys sieluun ja sieluryhmään yhdistää enkelin uudelleen Jumalan rakkauden maailmaan, joka on enkelin todellinen koti ja se maailma, jonka lähettilääksi hän on alun perin syntynyt maan päälle.

Copyright © Marketta Kivikoski Stellarosa Healing 2012

Enkelitaulu.jpg